23-04-2019 Hovedbiblioteket - Glashjørnet kl. 19:00 - 20:30

Læseklub: Vi taler om Spis, bed, elsk

Spis, bed og elsk. Vi diskuterer bogen som afslutning på vores readalong på Instagram.


Kom og spis, bed og elsk sammen med litteraturhistoriestuderende Gitte Winneche. Vi diskuterer bogen Spis, bed, elsk som afslutning på vores readalong på Instagram.

 

Da Elizabeth Gilbert var midt i trediverne, drog hun ud på en dannelsesrejse, der førte hende til Italien, Indien og Indonesien. I aften bliver vi dog i Aalborg, hvor vi mødes for at diskutere bogen, der er blevet filmatiseret med Julia Roberts i hovedrollen. Spis, bed, elsk er historien om en kvinde, der leder efter sig selv og sine drømme og undervejs lærer noget om madglæde, spiritualitet og om at elske.

Litteraturhistoriestuderende Gitte Winneche, praktikant på Aalborg Bibliotekerne, modererer diskussionen og byder i bogens ånd på lidt til ganen, sindet og hjertet.

Fra den 1. april til den 10. april kan man deltage i Aalborg Bibliotekernes readalong på Instagram, hvor vi sammen læser Spis, bed, elsk som optakt til aftenens diskussion. Det er ikke et krav at have deltaget på Instagram – alle interesserede er mere end velkomne til at deltage i arrangementet. Læs mere om
readalongen her.

Arrangementet er en del af temaet ”Maden mellem os”, som du kan opleve på Aalborg Bibliotekerne i uge 11-18.

 


Gratis - tilmelding ikke nødvendig

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten