19-06-2018 Hovedbiblioteket - Biografen kl. 8:28 - 0:00

Farver og striber – lørdagsfilm for hele familien

Tag din familie under armen og kom til formiddagsfilm på biblioteket.  Vi viser tre små sjove film i bibliotekets biograf på Scenen - og der er grinegaranti! Bagefter kan I spise madpakker eller lege videre i Børnebiblioteket.


Mød bla. den lille fugl og zebraen Zøren fra savannen uden for Aarhus.

Anbefales fra 3 år.

Den lille fugl og larven
I et træ bor en lille fugl. Den opdager en larve, som æder bladene. Da fuglen hiver larven væk, falder de begge ned. En ræv dukker op, og fuglen og larven flygter sammen. Larven redder flere gange den lille fugl fra ræven. Undervejs forpupper larven sig og bliver til en sommerfugl.
Varighed: 5 min.

Det lille lam
Far Får og Mor Får er chokerede. Deres lille lam siger ikke som de andre lam. Når han bræger, siger han MUH i stedet for MÆH.
Varighed: 4 min.

Ztriwer
Zebraen Zøren er den sejeste danser på Savannen. Zøren trænger til en kølig dukkert. Han lægger sine striber ved bredden, inden han hopper i søen. Da han kommer tilbage er striberne er væk. Stjålet! Hvordan kan han nu vende tilbage til flokken? Er han overhovedet en zebra, når han ikke har striber? Heldigvis får han hjælp fra en uventet kant. Per Vers lægger stemme til den musikalske fortælling.
Varighed: 10 min.

Arrangementet er gratis men med tilmelding. Husk at bestille billet til både børn og voksne.


Gratis - Tilmelding nødvendig

Tilmeld dig her
Spørg Biblioteksvagten