18-03-2018 Hovedbiblioteket - MusikLoungen kl. 23:58 - 0:00

LytteLounge - Bowie Special

Kom med på en musikalsk rejse i David Bowies fodspor - og vind billetter til The Bowie Experience i Aalborghallen d. 25. marts.


Aalborg Bibliotekerne præsenterer LytteLounge - Bowie Special, hvor de to musikentusiaster Frank Helenius og Brian Hansen, i fællesskab med publikum, udforsker en af musikhistoriens mest berømte sangskriveres oeuvre, og dykker ned i historien bag musikken og personen David Bowie. Frank og Brian vil spille deres yndlingsnumre med David Bowie, og publikum opfordres til at give deres besyv med.

 

Bibliotekets to musikelskere Frank Helenius og Brian Hansen spiller nogle af deres favorit Bowie-numre, heriblandt både de store hits samt mere sjældne og ukendte perler. Ud over den gode musik, hyggen og det gode selskab har du ydermere mulighed for, at vinde billetter til koncerten The Bowie Experience, The Golden Tour, i Aalborghallen d. 25. marts.

 

 

David Bowies musikalske karriere spænder vidt og meget bredt, og der vil med garanti blive spille numre lige fra de tidlige år, over Ziggy Stardust- og The Thin White Duke-perioden, til Berlin-æraen og de sidste fem år af Bowies karriere. Der vil med andre ord være rig lejlighed til, at komme hele vejen omkring Bowies musik i de to timer arrangementet varer.

 


Undervejs vil der være en lille pause, hvor biblioteket er vært ved en forfriskning. I pausen vil der også være en lodtrækning om billetter til The Bowie Experience i Aalborghallen d. 25. marts.


Gratis - Tilmelding nødvendig

Tilmeld dig her
Spørg