12-04-2018 Storvorde Bibliotek - Biblioteket kl. 18:30 - 20:30

Velværd og mode+

Som "plus pige" kan det være svært at føle sig godt tilpas og være med på moden, da de to ting sjældent går i spænd.


Velvære - et middel til større tilfredshed og selvtillid
Q-plus.dk har en fysisk butik i Rønde på Djursland. Denne aften tager de deres sommerkollektion med til Storvorde, så du kan mærke, prøve og blive inspireret. Q-plus forhandler tøj i størrelse 42-56.

Lone Damgaard og Rikke Bülow fra biblioteket vil fortælle om nogle af de nyeste bøger om velvære, selvtillid og selvhjælp til en mere glad krop.

Klæder skaber ikke folk men de skaber rammerne for iscenesættelse. Når du ifører dig tøj der passer, sidder godt og føles lækkert, så kan det ses på dig at du har det godt. Har du det godt og udstråler det, så vil ingen bemærke at dit tøj ikke er sidste skrig.

At være pluspige handler ikke kun om blødere kurver men også om form og figur. Hvad klæder dig når du har en stor barm men smalle hofter. Eller lang overkrop med korte ben måske endda krydret med el lille barm og en stor bag? Få nogle fif til at købe det der klæder dig.

Hvor vigtig er mode overhovedet når først man har ungdommen bag sig og er blevet mor eller mormor.
Er det så ikke vigtigere at man klæder sig efter sin personlighed og sin figur? Men hvad passer til din figur? hvilke farver fremhæver hvem du er og klæder dig?

Bliv lidt klogere på alle de spørgsmål og få opdateret ønskelisten til sommergarderoben.
Nyd en aften for kvinder i alle aldre med mode og velvære i højsædet.


Gratis - Tilmelding nødvendig

Tilmeld dig her

Mode

Spørg