Hovedbiblioteket er nu åbnet igen, men kun med selvbetjening!

Du kan nu komme ind på Hovedbiblioteket igen. Du kan låne, aflevere, læse avis osv., men desværre ikke få yderligere hjælp. Dagens arrangementer er stadig aflyst. Herudover må vi desværre aflyse valgbussen på Grønlands Torv i dag.

Så snart vi har yderligere information, opdaterer vi status her på siden.

26-04-2019 - 27-04-2019 Hovedbiblioteket - Børnebiblioteket kl. 0:33 - 0:00

Udstilling: Garmanns Hemmelighed

Træd ind i Garmanns fortryllede univers mellem birketræer, græs, planter, blade, dyr. Alt det der omgiver os i naturen og fantasiens verden.


Scenograf Helle Damgaard og arkitekt Lykke Ley har lavet udstillingen, som frit fortolker og fabulerer over Stian Holes billedbog ”Garmanns hemmelighed”.
Kig ind i Børnebiblioteket og nyd den fantastiske udstilling!

Hvem er Stian Hole?
Stian Hole er nordmand og bor i Norges hovedstad, Oslo, hvor han er uddannet designer fra Statens håndværks- og kunstindustriskole.

Lige siden Stian var lille, har han været glad for at læse, og han har altid haft lyst til at fortælle historier i både ord og billeder.

Stian har lavet tre billedbøger om drengen Garmann. ”Garmanns sommer”, ”Garmanns gade” og ”Garmanns hemmelighed”, som er den bog, bibliotekets udstilling handler om. Han har skrevet historien ”Garmanns hemmelighed”, men har også lavet billederne til den på sin computer i programmet Photoshop. Stians billeder er sat sammen af elementer fra gamle skoleplancher med blomster, frimærker, blade og fotografier af sin familie og Elvis Presley.

Udover sine egne bøger har Stian også lavet mange forsider til andre forfatteres bøger.


Lørdag den 3. november kan du selv være kreativ og skabe collage-mesterværker ligesom dem, som Stian Hole har lavet i ”Garmanns hemmelighed”.


Gratis - tilmelding ikke nødvendig

Flere bøger af Stian Hole


Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten