23-03-2019 Hovedbiblioteket - MusikLoungen kl. 6:31 - 0:00

LytteLounge Sinatra!

En LytteLounge Special - med chance for gevinst


Aalborg Bibliotekerne præsenterer LytteLounge, formatet hvor to musikglade bibliotekarer præsenterer god musik i en hyggelig og venlig atmosfære. Brian Hansen og Peter Søholm stiller op i MusikLoungen på Hovedbiblioteket, og spiller plader på deres anlæg, og de to dj’s håber at overføre deres entusiasme til et aktivt lyttende publikum.


Han blev kaldt mange navne, den kære Francis Albert Sinatra: The Voice, Ol’ Blue Eyes og The Chairman of the Board, og i denne LytteLounge Special vil Brian og Peter prøve at komme hele vejen rundt om Frank Sinatra, supersangeren der betog flere generationer med sin fantastiske stemme.

 

Lige så strømlinet og perfekt hans sangkunst var, lige så tumultarisk var hans privatliv, med gustne venner, talrige affærer og et hidsigt temperament. En ægte italiener. Men når han gik på scenen eller udgav et album, forstummede al kritik. Hans sangteknik og musikforståelse var ganske enkelt enestående, og det er ikke uden grund at flere musikkritikere har kaldt ham det 20. århundredes største sanger. Publikum opfordres selvfølgelig til at give deres besyv med, om deres oplevelser omkring Sinatra.

 

Undervejs i programmet vil der være en lille pause, med lidt forfriskninger, samt en lodtrækning blandt publikum om billetter til forestillingen ”Sinatra - historien om en legende” i Europahallen d. 24. januar 2019.Tilmeld dig her


Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten