18-06-2018 Hovedbiblioteket - MusikLoungen kl. 7:42 - 0:00

LytteLounge - Spil dansk

En musikalsk rejse med de musiktossede bibliotekarer Brian og Peter der spiller deres bud på cremen af dansk musik netop nu, samt ser tilbage på store danske hits igennem tiden og de oversete klassikere i den danske sangskat.


Dagens tema er – som en opvarmning til Spil Dansk ugen fra d. 30. okt. – d. 5. nov.

- Spil dansk og vil koncentrere sig om de to fortælleres personlige musiksmag, som for begges vedkommende spænder meget bredt.

Brian og Peter vil fortælle om hvorfor lige præcis de spillede numre og kunstnere indtager en plads i deres musikhjerte, og inviterer publikum til at give deres besyv med.

Kom og vær med til en hyggelig eftermiddag, hvor vi hylder den danske (og dansksprogede) musik.


Udover musikken og det gode selskab, bydes der selvfølgelig også på snacks og en kop tår kaffe…og en lodtrækning om billetter til de danske indie-pop konger Gangways koncert i Musikkens Hus d. 27. oktober.

Aalborg Bibliotekerne præsenterer LytteLounge, et format hvor to musikglade bibliotekarer præsenterer god musik i en hyggelig og venlig atmosfære.
Brian Hansen og Peter Søholm kigger forbi og spiller musik i alle genrer på deres medbragte anlæg. Der vil både blive præsenteret mainstream og undergrund, og alt muligt midt imellem.

 Vi glæder os til at se jer…


Gratis - Tilmelding nødvendig

Tilmeld dig her
Spørg Biblioteksvagten