30-10-2017 Aalborg Bibliotekerne - Hele biblioteket kl. 16:00 - 18:00

Nordic Game week

Nordic Game Day har fået vokseværk og foregår hele ugen – kom og oplev alt muligt gamingrelateret, brætspil, esport, computerspil eller whatever så er biblioteket the place to be i denne uge!Aalborg Bibliotekerne sparker ugen i gang med en masse aktiviteter for alle gaming interesserede.

Er i en familie der spiller brætspil så har vi noget sjovt for jer, interesserer en derhjemme sig for esports så kom ind og oplev esports, prøv kræfter med spil fra da far (eller mor) var ung.

Generelt vil du i løbet af ugen kunne opleve alt en gamer kan ønske sig!

Det sker i ugen

Mandag: 16-21 brætspil over det hele! vi stiller brætspilsguruer til rådighed, en kop kaffe frem og sørger for at i nok skal få en brætspilsoplevelse med hjem. Hygge for hele familien, din gruppe af studiekammerater eller bare mød en ny gruppe af mennesker.

Tirsdag: 16-18 prøv bibliotekets VR briller – vi sætter sjove spil på vores Playstations, få lov at prøv kræfter med VR teknologi.

Onsdag fra 16-18 får vi besøg af AAB esport  der vil have fokus på Esport, fortælle om hvordan du kan deltage i AAB’s professionelle hold, eller bare se hvordan semi-professionelle unge spiller esport på deres hold.

Torsdag fra 16-18 har vi som altid minecraft klub! Men i dag vil du kunne opleve lidt af det ekstra fede!
Alt der er at sige er at elsker du minecraft så skal du tage at dukke op hér!

Fredag fra 15-18 spiller vi retro spil. Vi flytter nogle af vores gamle arkademaskiner op i gamezone, sætter sjove gamle spil op fra da dine gamebrarians var børn, hvem ved – måske sætter vi en turnering op i pacman?

Lørdag fra klokken 9-? starter League of Legends worlds finalen som vi viser på biblioteket. Det er gratis at deltage og du skal tilmelde dig til Kristian Jessen på mail: kristian.jessen@aalborg.dk
Så interesserer du dig for esport – eller har du bare lyst til at se finalen med en gruppe af lige så interesserede nørder som dig selv er du mere end velkommen!


Gratis - tilmelding ikke nødvendig