18-02-2018 Storvorde Bibliotek - Biblioteket kl. 23:00 - 0:00

Hør en historie

Lone læser højt for de små af sine favoritbøger om Lasse-Leif og Sallys far. 


Lone læser højt om Lasse-Leif og Sallys far. De er sjove og lidt skøre, og Lone vil gerne vide om børn i Storvorde også oplever tossede ting som Sally og Lasse-Leif?


Lasse-Leif

Mette Finderups billedbøger om Lasse-Leif handler om en dreng på 3-4 år. Hans bedste ven er hans dukke, Luske-Lise, som han engang fik af sin mor.
Lasse Leif er en helt almindelig dreng, som af og til kommer til at lave noget de voksne ikke bliver så begejstrede for.

Det hjælper sjældent på situationen at Luske-Lise lige ved hvordan en leg bliver lidt mere spændende, udfordrende eller vild. 

 

Sallys far
Thomas Brunstrøm har skrevet billedbøgerne om Sallys far. Sally er en helt almindelig pige der skal til at starte i skole. Sallys far er også en helt almindelig far, men han holder sig ikke tilbage med at leve sig ind i stereotypen som overdriver og altid referere til sin hårde barndom hvor de var så fattige og måtte løbe 20 kilometer hver vej til skole på bare fødder i snestorm.


Det kan være lidt svært for et barn at afgøre hvornår noget de voksne siger er ironi og er det i det hele taget i orden at overdrive?

For at de yngre børn ikke skal miste koncentrationen under oplæsningen er Sallys lillebror Eddie konstant ved at undersøge verden og laver derfor dejligt fjollede forsøg med sin krop og er uendeligt ligeglad med om far overdriver.

Begge bøger lægger op til dialog under læsningen og der er garanti for et godt grin undervejs.


Gratis - Tilmelding nødvendig

Tilmeld dig her

Flere bøger om Lasse-Leif og Sallys far

Spørg Biblioteksvagten