19-06-2018 Hovedbiblioteket - Glashjørnet kl. 8:28 - 0:00

PerA - Levende ord fra en levende mand

PerA fortæller hvad det betød for ham, at blive ramt af en kulsort kræftdiagnose og hvordan han valgte at tage kampen mod sygdomme op bla. via rehabilitering.


I år er det 10 år siden Aalborg Sundhedscenter oprettede de første hold for folk ramt af og i behandling for kræft. Siden har flere tusinde Aalborgensere været til kræftrehabilitering i forsøget på at finde en vej tilbage til livet - helbredte eller med følgevirkninger efter behandling.

For at markere 10 året fortæller PerA i sit foredrag om, hvad det betød for ham, at blive ramt af en kulsort kræftdiagnose, om hvordan han valgte at tage kampen mod sygdomme op, bl.a. via rehabiliteringen. Men også om, hvad den alvorlige sygdom har betydet for Per A´s liv i dag - om hvad det vil sige at tage livet 100% seriøst og tage ansvar! 

 

Læs mere om PerA.

Læs mere om Kræft rehabilitering på Aalborg Sundhedscenter

 

Om kræftrehabilitering:

Er du ramt af kræft, kan du få gratis kræftrehabiliteringen på Aalborg Sundhedscenter. Kræftrehabiliteringen giver dig mulighed for at få råd og vejledning af sundhedsfaglige medarbejdere, du kan træne under vejledning af fysioterapeut, du og dine pårørende bliver tilbudt undervisning, og du kan få socialrådgivning og støtte i at vende tilbage til arbejdsmarkedet eller få afklaret din arbejdsevne mm. Tilbuddet kræver ikke henvisning, du skal blot henvende dig til Aalborg Sundhedscenter imellem kl. 8-12 på telefon 9931 3458. 

 


Gratis - tilmelding ikke nødvendig

Spørg Biblioteksvagten