19-06-2018 Hovedbiblioteket - MusikLoungen kl. 8:30 - 0:00

LytteLounge – POW! Christmas

LytteLounge går på opdagelse i julemusikkens farverige landskab. Vind billetter til Stig Rossen julekoncert og Dahl på Hack julekoncert.


Aalborg bibliotekerne Præsenterer LytteLounge, et format hvor to musikglade bibliotekarer præsenterer god musik i en hyggelig og uformel atmosfære. Peter Søholm og Brian Hansen sætter stueanlægget op i Musikloungen på Hovedbiblioteket i Aalborg og håber at overføre deres entusiasme for musikken, til et aktivt lyttende publikum.

Denne eftermiddags tema er: Julemusik
Men hvad er julemusik egentlig for en størrelse – og hvad definerer en god julesang? Skal teksten blot handle om julen, eller er der specielle konventioner for hvordan musikken skal lyde?...og skal en julesang indeholde bjælder?

Når alt kommer til alt, er det jo nok med julemusikken – og hvilken musik man forbinder med julen – som med musiske præferencer generelt, at det er meget individuelt hvilke numre og albums man foretrækker. Derfor kommer de to fortællere heller ikke med noget svar på ovenstående spørgsmål, men præsenterer derimod nogle af de numre bringer julestemningen frem i deres hjerter.

Den personlige smag og de individuelle præferencer kommer derfor – traditionen tro – også til at være omdrejningspunktet eftermiddagens sangvalg, der vil koncentrere sig om de to fortælleres ganske brede og forskelligartede musiksmag.
Du behøver derfor heller ikke frygte for, at blive stopfodret med grænseløse mængder af julebjælder og et utal af dårlige rock- og popversioner af klassiske julesange - så du bliver træt af julen allerede inden den er startet -, men derimod vil vi præsentere et herligt miskmask af gamle klassikere, glemte skatte og nye (alternative) juletoner. 

Hele seancen sluttes af med en lodtrækning om billetter til Stig Rossens julekoncert i Aalborghallen d. 7 december, samt Dahl på Hack julekoncert i Aalborghallen d. 12. december. 

Så kom og vær med til en hygsom eftermiddag, hvor vi omfavner julehyggen og den tilhørende musik. Ud over musikken og det gode selskab, bydes der selvfølgelig også på både våde og tørre julegodter.
Vi glæder os til at se jer…


Gratis - Tilmelding nødvendig

Tilmeld dig her
Spørg Biblioteksvagten