27-05-2018 Biffen - Biffen Art Cinema, Nordkraft kl. 7:3 - 0:00

Fantastisk! - Bogcafé i Biffen

Tag med på rejse ind i magiske universer og eventyrlige verdener, når vi tager de filmatiserede fantasybøger med ind i biografens mørke.


Slip jordforbindelsen og fyr fornuften.

Fantastiske fortællinger er meget mere end Ringenes Herre og Harry Potter. På februars bogcafé tager vi de filmatiserede bøger med ind i biografens mørke. Vi giver smagsprøver på den store fantastiske genre, der bare vokser og vokser, og som mange er vokset op med. 

 

Mange film og tv-serier bygger på fantastiske romaner, og selve genren er vildt forgrenet og sender knopskud ud i mange retninger. Nogle gange er udgangspunktet et magisk univers, der er skabt fra bunden i en alternativ verden. Andre gange dukker magien op i vores hverdag, når en parallel verden spejler sig i vores verden.

 

Det kan være befriende at skifte den leverpostejsfarvede hverdag ud med en magisk virkelighed, hvor drager og dæmoner lever side om side med os. En verden, hvor hver dag er en kamp om liv og død, for retfærdighed og respekt.  

 

Men hvor skal man begynde, hvis man er ny læser af genren eller bare nysgerrig på genren? Det giver Peter Søholm,Tine Eggertsen og Jacob Skou Bæk et par gode bud på.

 

Bemærk at bogcaféen bliver afholdt i Biffen i Nordkraft. Vi laver to forestillinger samme dag: Både kl. 10 og kl. 16.30. Bogcafeen er gratis men pga. begrænsede pladser er billetbestilling nødvendig på Biffens hjemmeside.

Find Biffen her.Tilmeld dig her

Spørg Biblioteksvagten