18-06-2018 Hovedbiblioteket - MusikLoungen kl. 7:33 - 0:00

LytteLounge Special - Dansk Melodi Grand Prix

Tag med Brian og Peter på historisk rejse i det danske Melodi Grand Prix. I pausen kan du vinde billetter til MGP 2018 i Gigantium.


Melodi Grand Prix!
Tre små ord der tænder glædeslys i øjnene hos nogle, men hos andre sætter sindet i kog. Meningerne om både det danske og det internationale Melodi Grand Prix er mange, fra højlydt forargelse, over skadefro hovedrysten, til absolut tilbedelse. Mange danske sange er blevet evergreens, men endnu flere er røget direkte i glemmebogen.

I anledning af det Danske Melodi Grand Prix lørdag d. 10 februar 2018 i Aalborg, vil de to dj’s Brian og Peter i denne LytteLounge Special dykke ned i den mangfoldighed af numre der er fremkommet i den danske udgave af Grand Prix’et. De to herrer lover at servere såvel musikalske lækkerbidskener som tåkrummende uhyrligheder, så publikum er hermed advaret! Samme publikum inviteres også til at dele deres egne historier og oplevelser med det danske Melodi Grand Prix.

Undervejs vil der være en lille pause, hvor biblioteket er vært ved en forfriskning. I pausen vil der også være en lodtrækning om billetter til det danske Melodi Grand Prix i Gigantium d. 10. februar 2018.


Gratis - Tilmelding nødvendig

Tilmeld dig her


Spørg Biblioteksvagten