16-12-2018 Storvorde Bibliotek - Biblioteket kl. 10:1 - 0:00

En aften i sundhedens tegn

Helena Dylmer fortæller om samspillet mellem kost og sundhedHelena Dylmer fra ”Klinikken Sund Helse” i Hadsund vil fortælle om samspillet er mellem kost, vitaminer, mineraler med mere - på en spændende og indlevende måde og med eksempler fra hverdagen, som vil  give tilhørerne en ”aha-oplevelse” samt forståelse for, hvad vi kan gøre for at få vores livskvalitet optimeret. Glæd jer til en spændende aften i sundhedens tegn.


Ordsprog som ”du er hvad du spiser”, stammer fra antikkens filosofi. ”Alle sygdomme kommer fra kosten”, sagde de gamle ægyptere, ifølge den græske historieskriver, Herodot (484-425 f.Kr.).

De anbefalede den syge, at undgå medicin de første fire sygedage, for ikke at forstyrre kroppens egen helbredende kraft.
I en håndbog fra verdens ældste civilisation Kina kunne man læse: ” For at helbrede en sygdom må man kende dens oprindelse. Før man ordinerer medicin, må man vide hvad mennesket har spist”.

Helena Dylmer driver egen klinik

Gennem årene har mange været i hænderne på Helena Dylmer og fået et andet syn på tilværelse både fysisk og psykisk. ”Nogle gange kan små faktorer gøre udslaget. Hvis man tager et centralt tandhjul ud af et stort kompliceret urværk, er konsekvensen, at resten af værket gradvist svigter, og til sidst holder hele urværket op med at fungere, så det er om at finde frem til det centrale tandhjul”.

Selvstændig siden 80'erne 


Helena Dylmer har været selvstændig siden 80’erne. I sin klinik på Hadsunds gågade tilbyder hun: Akupunktur, Kranio Sakral Terapi, Idrætsmassage, Behandlingsmassage, Tuina Meridianmassage, NLP ( Neuro Linguistisk Programmering), Samtale, Hypnose, Vegatest, Vitaminer og Mineraler samt Homøopatiske lægemidler.Tilmeld dig her


Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten