Velkommen til Aalborg Bibliotekerne - et mødested og kulturhus for børn og voksne i alle aldre.

Alle gæster er velkomne, du behøver ikke at være indmeldt som låner for at besøge os.
Du kan læse dagens avis, bladre i nye tidsskrifter og magasiner, bruge bibliotekets computere eller WiFi eller bare tage et pusterum i vores lyse lokaler.

For at blive indmeldt som låner, skal du møde personligt op i den betjente åbningstid. Når du melder dig ind, skal du fremvise sundhedsbevis og billedlegitimation eller anden gyldig legitimation (pas, kørekort eller dåbsattest).

Får du nyt mobilnummer eller ny e-mailadresse, kan du selv rette det via hjemmesiden. Log ind med dit cpr-nr og din pinkode, gå til "Mine data" og rediger de oplysninger du ønsker rettes.

Som institution kan I også få lavet et lånerkort. Udfyld nedenstående blanket og kom ind på biblioteket i den betjente åbningstid. Som institution har I bl.a. mulighed for at låne bøger i 90 dage.

Børn og unge under 18 år kan få lånerkort, når en forælder eller værge har skrevet under på en indmeldelsesblanket. Barnet skal medbringe eget sundhedskort og forældres sundhedskort. Børn og unge under 18 år kan vælge mellem at bruge deres sundhedskort med pinkode eller et bibliotekskort med pinkode.

Husk dit bibliotekskort når du vil låne materialer. Mister du dit kort så giv os straks besked på telefon 9931 4300 eller mail til info-bibliotek@aalborg.dk for at undgå misbrug.

Indmeldelsesblanket til børn (.pdf til udskrivning)

Indmeldelsesblanket til institutioner (.pdf til udskrivning)

Spørg Biblioteksvagten