Er du nybagt mor eller far?

- så bliv klogere på bibliotekets mange tilbud, faciliteter og materialer for børnefamilier på denne side.

Der er både bøger til mor, far og søskende. Der er masser af spændende emnelister med god inspiration og vi anbefaler løbende nye børnebøger, som kan nydes sammen.

Hvis I kommer ind på Hovedbiblioteket, er der masser af muligheder for leg og læring, for både de store og små børn. Der er god plads til at udfolde sig, hygge sig og spise frokost.

Besøger I de andre biblioteker i kommunen, er der stadig god plads til at lege og hygge sig på i de småbørnsindrettede områder.

Er du nybagt mor eller far

Børnebibliotekets faciliteter

I det fysiske børnebibliotek er der rum til leg, læring og hygge.

Fantasirummet: lad de små slå sig løs i et trygt og sikkert miljø hvor leg er i højsædet. Leg med de store legoklodser eller lav forhindringsbane med de runde taburetter. Området er lukket, så de små ikke løber væk.

Område ved billedbøger: lad de lidt større små slå sig løs i vores store legeområde omkring bøgerne for de små. Der er billed-, finde-, pege- og mange andre bøger der forhåbentlig kan inspirere. Tag endelig en bog og sæt jer godt til rette i sofaerne og læs højt. Der er også masser af fedt klæd-ud-tøj og andet børnelegetøj.

Resten af børnebiblioteket: leg med den store perleplade, find dyrebøger ved giraffen, tag et spil Wii eller læs højt for børnene på vores flotte trappe. Børnebiblioteket indbyder til leg, læring og hygge – så bare slå jer løs!

Vi har selvfølgelig garderobe, mulighed for at spise medbragt mad, toiletter med amme- og puslepladser. Se børnebibliotekets faciliteter her.

Emnelister

anbefalinger

Grumlingen af Benji Davies

Anmeldt af Line Hoffgaard

Billedbog. Smukt illustreret og poetisk lille mysterium fuld af fantasi og mystik for de 3-5-årige.

Baglænsk af Anna Jacobina Jacobsen

Anmeldt af Line Hoffgaard

Billedbog. Uendeligt smuk historie og illustrationer om alderdommen og døden, som kan anbefales alle aldre

Kammas ferie af Cecilie Wallengren

Anmeldt af Line Hoffgaard

Billedbog. Kamma er tilbage i en herlig historie om at være på ferie med familien. En god historie for de 3-5-årige og deres voksne.

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten