App'en "Biblioteket"

Bibliotekernes app giver let adgang til dine lån, afleveringsfrister og reserveringer, samtidig får du masser af inspiration og anbefalinger til spændende læsning og lytning.


Jeg synes, at app'en Biblioteket er fremragende til at inspirere til bøger og lydbøger, som jeg ellers ikke ville have fundet. Når man åbner app’en er der hylder med forskellige kategorier af bøger, f.eks. ”Nye romaner for voksne” eller temaer som ”Personlige fortællinger”, ”Benny Andersen” eller ”Korte romaner”.


Når man ser nærmere på et specifikt materiale, er der links til anmeldelser i dagbladene og direkte adgang til at læse disse i appen. Man kan også se forfatterens andre udgivelser, flere bøger i samme serie eller et udvalg af hvad andre læsere af denne bog har lånt.


Findes bogen eller lydbogen på E-reolen, er der direkte link fra appen direkte ind til bogen, så man kan komme i gang med det samme. Vil man låne det fysiske materiale – bog, CD, DVD eller andet, er det nemt at se, hvor det kan hentes, eller man kan med et enkelt klik reservere det.

 


box img

Anbefalingen er skrevet af:

Mette Krøyer Jacobsen

Materialetype:

App

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten