Warcross af Marie Lu

Science fiction. For de mange millioner, der logger på Warcross hver dag, er det ikke bare et spil, men hele deres liv. Teenage-hackeren Emika forsøger at overleve både i den virkelige og virtuelle verden.

Hackeren Emika er god til fremragende til at hacke og en dag beslutter hun sig for at hacke åbningsceremonien til det virtuelle spil Warcross. Det går rigtig godt, indtil hun bliver opdaget. Dagen efter bliver hun kontaktet af skaberen bag Warcross og han har et jobtilbud til hende. Hun skal afsløre hvem der forsøger at hacke sig ind og ødelægge spillet. Emika får brug for alle de kneb hun kan, og alligevel ender hun med at befinde sig i en stor fare – især da hun lærer sandheden at kende.

”Warcross” er ligesom ”Ready Player One” en bog om hvad overforbrug af virtuelle spil kan medføre. Her er det dog ikke en ”virkelighed” som det er i ”Ready Player One”. I ”Warcross” er det mere et spil man logger ind i, hvor hold kæmper mod i hinanden. Den virkelige verden er som sådan ikke overtaget af en virtuel her, men det er alligevel en lille advarsel for hvad der kan ske, hvis man giver virtuel magt, her i form af adgang til informationer, til de forkerte personer. Hvornår er nok informationer nok? Og hvornår gør information mere skade end gavn?

 


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Alvilda

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten