Løgnenes palads af Erin Watt

Denne serie har virkelig det hele: masser af drama, humor, spænding, lækre fyre og hotte tøser, hede scener der nok skal gøre kinderne røde og give hjertebanken og ikke mindst en spændende historie der holder sit moment hele vejen igennem. Jeg var underholdt igennem alle tre bøger, jeg åd dem råt og det er helt klart nogen jeg på et tidspunkt vil genlæse - bare for at nyde det hele én gang til og måske også for at få et gensyn med Reed.

 

Samtidig er det fedt at se hvor meget Reed og Ella vokser i deres forhold. Reed der ikke tidligere har bundet sig på seriøst basis, kun med én og det gik ikke, indser at kærlighed faktisk kan være en god ting og kan få gode sider frem i ham - at det så kun er Ella og hans familie der får de sider at se, er så Reeds sag. Selvom Ella flere gange trygler Reed om at stikke af, vælger hun alligevel at blive og støtte ham, hvilket også viser hvor meget hun er vokset. Hun tager ikke bare benene på nakken når livet bliver svært, nej, hun bliver og kæmper - også selvom det kræver alt af hende.

 

Det er bestemt en værdig slutning på en suveræn serie jeg vil anbefale alle der er til new adult at læse! Pak dig ind i et varmt tæppe, lav en kande the/kaffe, sluk din telefon og læs - læs til du er færdig, for du vil sukke efter mere!


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Flamingo

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten