Papirprinsessen af Erin Watt

Forfatteren bag "Off-Campus" - som jeg holder meget af - er også forfatter til denne bog, som er første bind i serien om "The Royals". Noget af det jeg virkelig elsker ved "Off-Campus" er humoren! De bøger er - selvom de også er tragiske, tårerknibende og fyldt med kærlighed - så underholdende. Det er længe siden jeg har læst en serie hvor jeg så mange gange har siddet og grint for mig selv. Den humor kan jeg godt se i "Papirprinsessen" - de rappe bemærkninger, kvikke svar og kommentarer som karaktererne kaster om sig med, er helt i tråd med humoren i Off-Campus og den fungerer ligeså fint her.

 

"Papirprinsessen" er dog en hel del mere dunkel, mørk og farlig en Off-Campus er. Der er problemer og ødelagte personer i Off-Campus, men det er det rene vand i forhold til både Ella, Reed og de andre Royals. Ella har kæmpet hele livet. Ikke blot for at overleve, men også for at få en uddannelse, så hun ikke ender som sin mor. Hun er - på trods af alle sine prøvelser - stadig en usikker ung pige, der trænger til kærlighed og opmærksomhed. At hun får det, fra den ødelagte og hemmelighedsfulde Reed, burde måske hjælpe - men det gør det ikke.

 

Jeg vil varmt anbefale den til alle der elsker new adult, smukke piger, ubeskriveligt flotte fyre, hotte scener, loyalitet, hemmeligheder, bedrag og drama, tilsat en masse humor. Det holder og jeg kan slet ikke vente til næste bind!


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Flamingo

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten