Lagt på is af Elle Kennedy

Jeg synes det er fedt at en serie ikke har de samme hovedpersoner, det gør læsningen mere nuanceret og mere underholdende. Ligesom med Stephanie Perkins' serie om "Anna og det franske kys" - det er fedt at hovedpersonerne fra første bog er med i næste osv. Sådan er det også med Off-Campus-serien.

 

En anden positiv ting ved den skiftende hovedperson er også at, selvom plottet er meget lig det i den første bog, så er det en helt anden historie fordi hovedpersonerne ikke er de samme. Jo, bevares - Logan er også en kæphøj skiderik der vælter sig i piger, men ligesom med Garrett (fra "Aftalt spil") gemmer han på mange flere facetter, som han kun lader sine nærmeste se og kende.

 

jeg sad flere gange undervejs og skreg af grin. Logan har den fedeste humor og siden han er fast besluttet på at gøre alt hvad Grace vil have, kommer han i nogle rimelig sjove situationer. Jeg er vild med alle de ting hun beder ham om at gøre og endnu mere vild med, at han rent faktisk gør det. Scenen med den røde fløjlschaiselong, er nok min yndlings og jeg kan stadig grine når jeg tænker på den! 

 

Læs den og hav for Guds skyld "Dømt ude" til at ligge klar når lattermusklerne og rødmen i kinderne har lagt sig!


reserver Bog
box img

Søg på emne:

Anbefalingen er skrevet af:

Line Dalbro

Forlag:

Flamingo

Materialetype:

Bog

Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten