box img

Print, fax, kopier og scan

OBS: Vær opmærksom på, at vi skifter printsystem i februar 2019.
Det betyder, at din printkonto skal lukkes. Det beløb, du har stående på din printkonto, kan ikke overføres til det nye printsystem. Vi vil derfor opfordre dig til ikke at indbetale mere på kontoen, end du umiddelbart skal bruge. Når det nye printsystem tages i brug i februar 2019, kan du få dit tilgodehavende udbetalt kontant på Hovedbiblioteket.
Opret en konto til kopi og print
For at kunne kopiere og printe på Aalborg Bibliotekernes kopimaskiner skal du oprette en printkonto. Her kan du indsætte penge til at betale for dine kopier og print. Du bestemmer selv, hvor mange penge du vil indbetale.
Du kan oprette din konto og indsætte penge her 

Om kontoen 
Dit brugernavn må ikke indeholde Æ, Ø og Å.
Dit kodeord skal have mindst fire tegn.
Du kan benytte mange forskellige betalingskort. Hvis vi mod forventning ikke modtager dit betalingskort, bedes du kontakte personalet for hjælp til indbetaling.
Du kan uploade print fra din egen computer til Aalborg Bibliotekernes server og hente dem ved at logge på en af vores kopimaskiner. Du ser et link til upload, når du er logget ind i printsystemet.

Sådan gør du
Opret en konto i printsystemet

 


Efter oprettelse modtager du en e-mail med et link, som du skal klikke på for at aktivere din printkonto.
Dernæst skal du logge ind i printsystemet og indsætte det ønskede beløb. Du kan indsætte mellem kr. 1 og kr. 1.000. Pengene bliver stående på kontoen, til de er brugt.

 

Sådan printer og kopierer du 


Kopi 
Log på en af Aalborg Bibliotekernes kopimaskiner med dit brugernavn og password. Dermed kan du benytte maskinens kopifunktion.

Scanning
Log på én af bibliotekets kopimaskiner med dit brugernavn og password. Dermed kan du benytte maskinens skanningsfunktion.

Print fra Aalborg Bibliotekernes computere 
Tryk på print. Du vil dernæst blive bedt om at skrive dit brugernavn og din adgangskode. Når du har gjort det, er printjobbet sendt, og du kan afhente det i en af Aalborg Bibliotekernes kopimaskiner ved at logge på med dit brugernavn og adgangskode. På kopimaskinen skal du trykke på dit printjob på skærmen og dernæst på printknappen på skærmen.

Print fra egen computer 
Log på printsystemet og upload dit dokument. Når du har gjort det, er printjobbet sendt, og du kan afhente det i en af Aalborg Bibliotekernes kopimaskiner ved at logge på med dit brugernavn og adgangskode. På kopimaskinen skal du trykke på dit printjob på skærmen og dernæst på printknappen på skærmen.

Priser for print og kopi 
A4 format koster 1 kr. pr. side (sort-hvid eller farve)
A3 koster 2 kr. pr. side (sort-hvid eller farve)
Print på begge sider af papiret koster dobbelt takst.

Tjek udskriften, inden du trykker på print
Husk at tjekke, at udskriften ser ud, som du forventer inden du trykker på printknappen, så slipper du for at betale for kopier, du ikke er tilfreds med.
Biblioteket påtager sig ikke ansvar for kopier, der ikke svarer til dine forventninger.

Har du spørgsmål vedrørende print og kopi står personalet klar til at hjælpe dig. Spørg gerne.

Fax
På Hovedbiblioteket kan bibliotekets gæster modtage og sende fax via tlf. 9931 4390. Bibliotekets fax betjenes af personalet - spørg i betjenings-øen ved Hovedindgangen, hvis du skal sende eller modtage en fax.
Pris per side: 15 kr.Biblioteksvagten Spørg Biblioteksvagten