voksne

Social dining

En gruppe mennesker spiser sammen
Tag din ven, veninde eller nabo med!
Tid
17:30 - 19:00
Pris
Voksne: 50 kr.
Børn: 30 kr.
Bibliotek
Hovedbiblioteket
I samarbejde med
Føtex
Adresse

Rendsburggade 2
9000 Aalborg
Danmark

Hyggen er i højsædet, når vi sætter os til bordet sammen til fællesspisning i glashjørnet på Hovedbiblioteket. Det er social dining ved langborde, og der ikke er anden dagsorden, end at vi skal hygge os og måske snakke en hel masse! 

Tag din ven, kæreste, nabo, børn eller kollega under armen og kom til social dining. 

Fællesspisningen arrangeres i samarbejde med Føtex Slotsgade i Aalborg. Føtex står for mad og drikke, og du skal bare tage service, dit åbne sind og dit snakketøj med. 

Husk tallerkner, glas og bestik 

Af hensyn til miljø, opvask osv. skal du selv have service, glas og bestik med. Hvis du har små børn med, skal du også selv medbringe en højstol. Vi håber, at dette en af mange fællesspisninger, hvor vi alle kan lære nye spændende mennesker at kende. 

Hvad koster det? 

Prisen gælder mad inklusive 1 sodavand eller vand pr. person. 

Voksne: 50 kr. Børn under 10 år: 30 kr. 

Hvorfor prøve Social Dining 

Det er VIRKELIG hyggeligt. I har mulighed for at være sammen om en madoplevelse på en helt anden måde. Fokus er på det sociale samvær og oplevelsen nydes i høj grad i fællesskab. Der er mulighed for at smage sammen maden med andre der spiser det samme. Det er et koncept, der fungerer i mange sammenhænge også hvis du medbringer din nye nabo, dine veninder, venner eller nogle i dit netværk.

Tilgængelighed

Mulighed for at trække sig: Ja 
 
Niveaufri adgang: Ja 
 
Handicapvenligt toilet: Ja

Teleslynge: Ja /kontakt biblioteket på bibliotek@aalborg.dk eller tlf.: 9931 4300 senest 3 dage før arrangementet for lån af mobil teleslynge. 
 
Læs mere om tilgængelighed og planlæg dit besøg på Hovedbiblioteket 
 
Vi arbejder hele tiden på at forbedre tilgængeligheden på vores biblioteker, så har du andre særlige behov eller spørgsmål til arrangementet, kan du skrive til os på bibliotek@aalborg.dk eller ringe på tlf. 99314300.